Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Villa - Brighton tipy: Tři žhavé tipy pro vaše tikety

villa-brighton-tipy

Aston Villa odehraje na domácí půdě nelehký zápas proti překvapení Premier ligy, Brightonu. Nakopne se Aston Villa, nebo ji Brighton ukáže co proto?

Tabulkově osmnáctá Aston Villa přivítá na svém trávníku překvapení Premier ligy tým Brighton, který je v tabulce na hezkém sedmém místě. Odejde někdo se třemi body, nebo každý po jednom? 

Villa - Brighton tipy

Níže můžete vidět tři velmi pravděpodobné tipy na tento zápas, které mají celkem slušné kurzy a velmi vysokou pravděpodobnost. 

  • Zápas skončí výsledkem. Neprohra Brighton: Kurz: 1.55
  • Oba týmy dají gól. Ano. Kurz: 1.71
  • Počet gólů v zápasu bude. 2.5+. Kurz: 2.00

Aston Villa v poslední době nepředvádí žádné skvělé výkony. Forma tohoto týmu šla do kytek už před několika zápasy a z posledních pěti zápasů tento tým všechno prohrál. Brighton taky nehraje žádné extra výjimečné zápasy, ale zato si dokáže velmi často udržet alespoň bod. Právě to je důvod, proč je na sedmém místě tabulky. I když zatím tento tým moc často nevyhrává, dokáže se nakopnout tak, aby neodešel s prázdnou a urval si alespoň jeden bod. I proto má na svém kontě již pět remíz, čtyři výhry a pouze dvě prohry. Villa má o něco horší statistiku posledních zápasů. Jsou to tři výhry, jedna remíza a až sedm proher.

Villa - Brighton tipy stojí za to vsadit, protože věříme, že Brighton nebude chtít odejít bez bodu. A už vůbec si nebude chtít nechat sebrat body od týmu jako je Aston Villa. 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Z pohledu šancí je na tom Brighton určitě lépe. Ne nadarmo jsou Villa - Brighton tipy více nakloněné právě hostujícímu týmu. Průměrný počet branek za zápas co se Brightonu týče je 1.13 a co se týče domácího týmu, tak jejich průměr je 1.50. Každopádně vzhledem k faktu, že je jasné, že se oba týmy budou snažit posunout v tabulce výše, domníváme, že se bude hrát útočnější fotbal, než na jaký jsme z kopaček těchto týmů zvyklí. Proto se předpokládá, že v zápasu padne více než 2.5+ branek a  že oba týmy dají aspoň jeden gól. Na oba tyto tipy jsou vcelku slušné kurzy a stojí zato zvážit jejich vsazení. Tento zápas může skončit i remízou, a i když bookmakeři dávají malinko větší šance Aston Ville, je velmi pravděpodobné, že Villa jako vítěz z tohoto zápasu neodejde. Pokud bude mít aspoň trochu úspěchu, tak hráči vybojují remízu. Ostatně se jim to už podařilo na hřišti Liverpoolu, což bylo celkem velké překvapení, se kterým nikdo nepočítal. 

Proto jsme raději zvolili jako další typ neprohru týmu Brighton. Pojištění je zde na místě, jelikož, jak jsme již uvedli, Brighton to uhrát na remízu umí, a pokud by náhodou Villa překvapila, tak jejich cílem nebude nic jiného než alespoň jeden bod. 

Poslední vzájemné zápasy

Poslední vzájemné zápasy jsou od sebe měsíce vzdálené, ale i přesto je uvedeme.

13.02.2021 | Brighton - Villa 0:0

21.11.2020 | Villa - Brighton 1:2

Villa - Brighton tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas bohužel nebudete moct dívat na žádné tuzemské komerční televizi. 
  • Živý přenos z Villa Parku začne 20.11.2021 v 16:00. 

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas bude hraný na domácím stadionu Aston Villa s názvem Villa Park.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Výrazný hráč bude určitě Neal Maupay, útočník z týmu Brighton.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Na Premier ligu si můžete vsadit v jakékoliv sázkové kanceláři. Doporučujeme využít služeb sázkových kanceláří s českou licencí.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Zápas má velmi zajímavé kurzy, které stojí za to vyzkoušet.

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Doporučujeme vsadit si na zápas Leicester - Chelsea


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.