Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

PSG připravuje lukrativní balíček pro Pogbu

Paul Pogba © skysports.com

Paul Pogba by podruhé mohl odejít z Manchesteru United jako volný hráč. Tentokrát o jeho podpis usiluje zejména francouzský gigant PSG, který by mu měl nabídnout "balíček", který jde jen těžko odmítnout.

Francouz Paul Pogba by se letos mohl stát noční přestupovou můrou Manchesteru United, jelikož v jeho dresu hrál už dvakrát a vypadá to, že podruhé odejde jako volný hráč. Za běžných okolností by ho klub dokázal udržet, nebo alespoň prodat déle jak 12 měsíců před vypršením kontraktu, kdy by inkasoval alespoň zajímavou sumu od nového klubu. To se však letos už určitě nestane. Pogba bude mít možnost si opět vybrat nový klub a tentokrát bez jakéhokoliv vlivu svého bývalého zaměstnavatele.

Kdo z toho kromě samotného hráče bude těžit? Samozřejmě jeho agent Mino Raiola, jehož plán to pravděpodobně od počátku byl. Pokud Pogba přestoupí jako volný hráč, velkou roli ve výběru nového klubu bude hrát právě Raiola, který si tak nechá vyplatit pravděpodobně rekordní bonus za zprostředkování bonusu. Zajímavé budou asi i dodatečné podmínky, v nichž si superagent určitě pholídá, aby těžil z úspěchů klubu, k nimž Pogba přispěje.

Zájemců je hned několik, favoritem PSG

Paul Pogba byl často spojován s Realem Madrid v době, kdy ho vedl Zinedine Zidane. Ten by se mohl přesunout na lavičku PSG, kde se příliš nedaří Mauriciu Pochettinovi. V takovém případě by si Pogba mohl zahrát pod Zidanem, což od něj mnohokrát zaznělo jako jedno z velkých přání.

V PSG Pogbu nechtějí fanoušci s ohledem na to, že nikdy fanouškem tohoto klubu nebyl a nebál se to přiznat. Když však PSG přijdou s lukrativní nabídkou, která nebude šetřit ani na Raiolovi, je velice nepravděpodobné, že by Francouz kvůli fanouškům odmítl.

Spekuluje se, že si francouzský gigant pohlídá, aby jeho nabídka byla nepřekonatelná a nedala tak šanci Realu Madrid, tedy druhému největšímu favoritovi na zisk Pogby. Španělský klub však bude po kreativním záložníkovi mnohem hladovější s ohledem na to, že na tomto má aktuálně Modriče a jeho náhradu doposud nevyřešil.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.