Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 44. týden

Eden Hazard © google.com

Eden Hazard odmítá velkolepý návrat z Realu Madrid do Anglie. Conte si vyhlédl první posilu do Tottenhamu. Manchester United čeká na svého vysněného trenéra. Paris Saint-Germain má zálusk na brazilskou hvězdu z Premier League.

Hazard do Newcastlu nepůjde

Arabskými penězi dotovaný Newcastle United chce vystavět tým snů a podle některých spekulací se od léta měl stát hlavní tváří nového projektu Eden Hazard, kterému nekvete pšenka v Realu Madrid.


V Realu to Hazardovi moc nesedlo.

Ten ale možný odchod do Newcastlu označil za nesmysl. Hazardova budoucnost se v poslední době hodně přetřásá a on sám bude v létě zvažovat přestup, ale ke Strakám jeho kroky zřejmě nepovedou.

De Vrij za Contem do Tottenhamu?

První posilou Tottenhamu Hotspur pod vedením nového manažera Antonia Conteho by se mohl stát Stefan de Vrij. S nizozemským stoperem se italský kouč dobře zná ze svého nedávného působení v Interu Milán.


De Vrij je v Interu spokojený.

Přivést jej ke Spurs ovšem bude pro Conteho a spol. velmi náročné. Inter totiž o prodeji své opory nechce slyšet a sám hráč by prý rád zůstal u Nerazzurri. De Vrij je nicméně pro Itala vytouženou posilou do obrany.

Manchester United chce Pochettina

V případě, že bude Ole Gunnar Solskjaer v nejbližší době odvolán ze střídačky Manchesteru United, jak média hojně spekulují, by norského stratéga mohl nahradit Mauricio Pochettino.


Pochettino je vytouženým manažerem pro Rudé ďábly.

Někdejší lodivod Tottenhamu Hotspur je momentálně zaměstnán v Paris Saint-Germain, pro United ale zůstává vysněným manažerem. Zprávu o tom nyní přinesl plátek Daily Mail.

Citizens touží po Olmovi

Dani Olmo může být na přestupovém trhu hodně žádaným zbožím. Někdejší hráč Dinama Záhřeb válí v dresu RB Lipsko a již delší dobu o něj stojí jeho mateřská Barcelona, není ovšem jediná.


Olmo vyhlíží velký přestup.

Zájem hlásí také anglický gigant Manchester City, který z pozice manažera vede Olmův španělský krajan Pep Guardiola. V Lipsku má Olmo kontrakt do léta roku 2024, dá se ale očekávat, že po sezoně zamíří výš.

Raphinha zaujal PSG

V hledáčku francouzského Paris Saint-Germain se ocitl Raphinha. Talentovaný křídelník je hráčem Leedsu United, už delší dobu kolem něj krouží Liverpool. Hráč by nakonec mohl zamířit do Ligue 1.


Raphinha už Leeds svými výkony přerostl.

PSG má o Raphinhovy služby eminentní zájem, brazilský fotbalista to ve Francii navíc dobře zná. Před přestupem do Premier League válel v dresu Rennes a vzpomínky na Ligue 1 by si mohl brzy oživit.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.