Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manchester United znovu otevřel své tréninkové centrum

Manchester United

Manchester United znovu otevřel své tréninkové hřiště poté, co bylo uzavřeno kvůli nárůstu případů Covid-19. Bylo uzavřeno týden.

Manchester United znovu otevřel své tréninkové hřiště poté, co bylo uzavřeno kvůli nárůstu případů koronaviru.
United minulý týden uzavřeli tréninkovou sekci A-týmu svého manšaftu v Carringtonu a odložili zápasy Premier League proti Brentfordu a Brightonu.

Klub uvedl, že hráči se vracejí k tréninku „postupně".

V pondělí se kluby Premier League a Anglické fotbalové ligy rozhodly splnit stanovený herní rozpis navzdory pokračující hrozbě šíření nákazy Covid-19.

"Bohužel byly zápasy proti Brentfordu a Brightonu & Hove Albion odloženy. Klub neměl jinou možnost, než požádat o přeložení zápasů," stojí v prohlášení Manchesteru United.
"Představenstvo Premier League se rozhodlo odvolat zápasy na základě pokynů lékařů."

Dodal, že opětovné otevření poskytne dočasnému trenérovi Manchesteru United Ralfu Rangnickovi a jeho týmu čas připravit se na další zápas proti Newcastlu United v St James' Park v pondělí 27. prosince (20:00 GMT).

Manchester United zaznamenal řadu pozitivních testů na Covid mezi hráči a zaměstnanci po výhře 1:0 v Norwichi 11. prosince, což potvrdily testy PCR o den později.
Šest zápasů Premier League bylo o víkendu odloženo a liga tento týden potvrdila, že mezi 13. a 19. prosincem bylo 90 nových pozitivních případů z 12 345 testů hráčů a zaměstnanců.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.