Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Leicester - Watford tipy: Zopakuje Watford svůj poslední výkon?

leicester-watford-tipy

Watford posledně poslal Manchester United brečet domů s velkým debaklem. Bude se podobná situace opakovat i v zápasu s týmem Leicester?

Leicester otevře své brány stadionu Watfordu už 28.11.2021 v 15:00. Tomu se v poslední době moc nedaří a nedá se říct, že by měl dobrou formu, ale v posledním zápasu celkem vytrestal United, podaří se jim vytrestat i Leicester? 

Leicester - Watford tipy

Na základě informací a statistik jsme pro vás vybrali celkem zdarma tři zajímavé tipy.


Leicester je s 15 body na 12. místě tabulky a v případě výhry s Watfordem by mělo šanci vystoupat v tabulce trochu výše. Watford má po výhře s United na svém kontě 13 bodů. To znamená, že pokud by vyhráli nad domácím Leicestrem, tak by je v tabulce předběhli, a to je přesně to, po čem určitě Watford touží. Motivace z posledního zápasu by mohla být tím pravým odrazovým můstkem. Toho si je však Leicester určitě vědom a určitě Watford nepodcení.

Leicester - Watford tipy nejsou ani vysoké ani nízké. Jsou nastavené spíše velmi objektivně. Vybrali jste si některý z nich? 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Z pohledu šancí má jednoznačně navrch Leicester. Nejenže má o malinko lepší formu než Watford, ale celkově se jedná o kvalitnější tým. Statistiky sice říkají, že nejsou zas o moc lepší než Watford, protože oba týmy v této sezoně vyhrály zatím pouze 4krát. Leicester však dokázal remizovat vícekrát a uhrát tři zápasy alespoň za jeden bod. To jsou ty dva body, které scházejí Watfordu na to, aby je v tabulce dostihli. Watford sice v posledním zápasu překvapil, ale co si budeme povídat. Každý tým občas překvapí, či už pozitivně, nebo negativně. Watford měl svůj čas v posledním zápasu. Leicester je však úplně jiný tým, který má diametrálně odlišnou hru než United. Stejná strategie proto nemusí na Leicester platit. Je potřeba zmínit, že pokud hrál tým Leicester proti týmu Watford doma, tak neprohrál posledních 7 zápasů, a to už o něčem vypovídá. Kvalita týmu Leicester je mnohem vyšší než týmu Watford, a proto jsou bookmakeři nakloněni k výhře právě tohoto týmu. Co se branek týče, tak vzhledem k tomu, že oba týmy potřebují vyhrát, tak dojde pravděpodobně k celkem zajímavé přestřelce a na hřišti to bude vypadat jako na divokém západě. Bude záležet pouze na tom, kdo se strefí vícekrát. 

Samozřejmě, že Watford může opět překvapit a není pochyb, že trenér Claudio Ranieri to se svými hráči i plánuje. Podaří se jim to ale? 

Poslední vzájemné zápasy

Podívejte se na poslední vzájemné zápasy.

20.06.2020 | Watford - Leicester 1:1

04.12.2019 | Leicester - Watford 2:0

Leicester - Watford tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct dívat na Premier Sport 2.
  • Živý přenos začne 28.11.2021 v 15:00.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se bude hrát na stadionu Leicester - King Power Stadium.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Jamie Vardy by mohl zazářit v útoku Leicesteru a z týmu Watford by mohl mít zajímavé šance útočník Ismaila Sarr.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Doporučujeme vybrat si sázkovou kancelář, která má českou licenci a je spolehlivá.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Tento zápas má vcelku hezké kurzy na výhru domácích, přičemž se neočekává, že by Watford zopakoval formu, kterou měl s United. Proto je zajímavé vsadit si právě na tento zápas.

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas Chelsea - Manchester United.

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.