Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

City - West Ham tipy: Podá City lepší výkon?

city-west-ham-tipy

V dalším kole anglické Premier League se utkají dva silné týmy. Manchester City proti West Ham. Kdo si ukořistí tři body?

City přivítá na svém domácím trávníku West Ham, kterému se daří velmi dobře. To samé se však dá říct i o samotném Manchester City. Kdo tento zápas nakonec vyhraje? 

City - West Ham tipy

Vybrali jsme pro vás zajímavé tipy, kterými můžete obohatit svůj tiket.


Manchester City hraje velmi dobrý fotbal a patří mezi špičku fotbalu na celém světě. City sice bude hrát jen pár dní po hře v Lize mistrů, ale myslíme si, že ani to jim nepokazí fakt, že by zápas s West Hamem měli vyhrát celkem jednoznačně. Forma West Hamu je teď celkem kvalitní, ale forma City taktéž. City může být navíc posíleno poslední výhrou nad PSG v Lize mistrů a výhra nad týmem jako je PSG je celkem slušná dávka pozitivity nejen pro hráče, ale i pro management a pro samotného trenéra. Navíc je nutno zmínit, že City neprohrálo s West Hamem v posledních pěti zápasech, co se týče domácích zápasů. Tentokrát by tomu nemělo být jinak. Navíc Manchester City má za sebou sérii čtyř výherních zápasů v řadě. 

City - West Ham tipy, které jsme pro vás vybrali zdarma by se vám mohli na váš tiket velmi hodit. 

Pohled na zápas z pohledu šancí

Favoritem celého zápasu je Manchester City. Očekává se výhra, a nic jiného než výhra, i když je West Ham nasměrovaný správně. Do West Hamu právě vstoupili noví investoři a ty očekávají od týmu ty nejlepší možné výsledky. Dle našeho názoru se jim to určitě podaří, ale jestli to bude proti City, je vskutu otazné. City hraje prvotřídní fotbal už několik let a patří mezi nejlepší týmy na zemi. Dokazuje to každým zápasem a jejich cílem je vyhrát všechny trofeje, kterých se aktuálně účastní. West Ham nemá tak vysoké cíle a mohl by na to doplatit. Navíc se hraje na domácí půdě Manchester City, kde si domácí nenechají nic líbit. Jedno je však jisté - v zápasu padne více branek. Stačí se podívat na poslední vzájemně odehrané zápasy a bude vám to hned jasné. Oba týmy hrály v týdnu jiné ligy (Liga mistrů a Evropská liga), proto si myslíme, že výkonově budou nastaveny stejně, ale domácí půda a touha City po prvním místě v tabulce, nedovolí West Hamu vyhrát. Koneckonců průměr gólů na jeden zápas City je 1.98 a West Ham má průměr 0.92 vstřelených branek za zápas. 

Zdá se, že Křetinského tým aktuálně nebude mít dostatek sil na to, aby porazil tak zkušený a kvalitní tým, jako je Manchester City. Právě proto jsou City - West ham tipy nastaveny tak, jak jsou. Vybrali jste si některý z nich? 

Poslední vzájemné zápasy

Podívejte se na poslední vzájemné zápasy.

27.10.2021 | West Ham - City 5:3

27.02.2021 | City - West Ham 2:1

City - West Ham tipy na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas budete moct dívat na Premier Sport.
  • Živý přenos začne 28.11.2021 v 15:00.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se odehraje na Etihad Stadium - domácí půdě Manchester City.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Zajímavý hráč bude určitě Bernardo Silva z City a z West Hamu to bude Pablo Fornals. Uvidíme, kolik šancí tyto hráči vytvoří.

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Doporučujeme vybrat si sázkovou kancelář, která má českou licenci a je spolehlivá.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Je to zápas ve kterém se představí velmi kvalitní týmy a který bude radost sledovat. Navíc je jasné, kdo je papírovým a statistickým favoritem. Vsadit si, se vyplatí. 

Je nějaký jiný zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Můžete si vsadit na zápas Chelsea - United. 

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.