Diskuze: "Redknapp: City jednou titul vyhrají"

PŘIDAT NÁZOR

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nejste registrovaným uživatelem, můžete se zaregistrovat zde.

DISKUSE (7)

LemurLemur
18:09 26.07.2010 

Jasně tato sezóna bude o mnoho těžší a náročnější,než ta minulá,Liverpool a MC jsou jasní kandidáti na BIG4 a z trojice Chelski,MU a Arsenal,vypadne z Big4 maximálně jeden.Takže Tottenham může skončit třetí,ale nebo taky 6.-8.,protože AV a Everton se budou taky tlačit nahoru a SPURS můžou chybět síly z pohárové Evropy.Doufám,že zranění bude co nejméně a hlavně,že se uzdraví Ledley.Moc si přeji,ať se prosadí Robbie,fakt dře a chce hrát základ,jen nevím,jestli má u Harryho šanci,když už o něm takhle píše a moc šancí na základ mu nedává,marná sláva Harry má Crouche a hlavně svého miláčka Defoa o hodně raději...můj tip je letos postup do CHL a v EPL 3.-6. místo,udržení BIG4 by byla naprostá paráda,sezóna je dlouhá a bude záležet na plno okolnostech,takže uvidíme...nebo spíše neuvidíme,protože nemám DIGI TV :-(

Reaguj

brucebruce
18:40 26.07.2010 

k tomu Keanovi - Jermain byl mnohem efektivnější, proto se stal N.1, Keano se na podzim hrozně trápil - na Anfieldu ztratil sebevědomí i formu, do toho ten nešťastný Dublin, takže Harry to vyřešil jak to vyřešil- ale to pořádně rozebereme zítra na spurs.cz, až domastím ten článek :-) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------Spurs a jejich ambice? jak říkáš, LM může vzít spoustu sil, budou zranění a Tottenham nakonec bude rád za účast v EL, na druhé straně, pokud se bude Spurs dařit podobně jako letos, tak bude vše záviset na formě konkurence - MU a čukotka spíše upadají než jdou nahoru, Ars*nal je nevyzpytatelný, LFC může, ale také nemusí jít nahoru, no a sráči ze City můžou dopadnout také jakkoliv, s Villou moc nepočítám, v březnu upadne do toho svétho tradičního kómatu a ztratí kontakt, EFC bude slušně stínovat, ale na proniknutí do špičky jim chybí širší kádr - tudíž mi vychází, že při této konstelaci bude špička hrozně vyrovnaná a budou tam minimální rozdíly - a rozhodne jen štěstí jak se první "6" seřadí.......no a ti kdo mají rádi dobré konce, tak si to už napíšou podle sebe...:-))

Reaguj

cottagercottager
18:56 26.07.2010 

Neřekl bych, že přímo United nebo Chelski upadají, jen se zvýšila konkurence a hlavně United jsou ve fázi, kdy se ten tým mění.. Ale u mě je to pořád kandidát na trofej ten největší.. Arsenal jsem loni podceňoval, ale zahrál daleko lépe. Takže ty nechci teď nějak odepisovat, na titul nemají, ale tu čtyřku zvládne... Pak je tu tedy z mého pohledu jen jeden flek pro čtyři týmy - Spurs, Man City, Everton, Liverpool.. Villu už do toho taky nějak nepočítám. Nelíbí se mi, že Milner chce odejít. Možná to naznačuje, že ta kabina a víra v progres tam chybějí. Nevím, ale už se nechám od Villans maximálně překvapit.. Dával bych bacha na Everton, zase až tak úzký kádr už nemají, někdo navíc přijde a pokud se jim povede začátek, kdo ví. Ta síla tam je a narozdíl od ropáků z Man City mají týmového a bojového ducha. Vše dokazuje podepsání smlouvy Tima Cahilla, to prostě není jen tak... Žoldákům moc nevěřím, posily bídné, tým nemají lepší než Spurs nebo Everton, pokud hovoříme o kvalitě a ne jménech... Nakonec sami prodají Bellamyho a Irelanda, tedy nejlepšího hráče loňské sezony a nejlepšího hráče předloňské sezony.. No a Liverpool je můj černý kůň.. Suma sumárům, první pětka bude pro Spurs skvělé umístění, ale horší cíle si dávat ani nemůžou.. Budou rozhodovat maličkosti, i forma soupeřů.. Ale pokud bych se díval jen na kvalitu jednotlivých týmů, tak Spurs patří do první čtyřky ....................................... Co se týče toho Keane, souhlasím s Pavlem. Harry s ním tak nějak moc nepočítá. Na druhou stranu, je to možný druh motivace. Robbie může jen překvapit a já pevně věřím, že překvapí.. I když nejsem fanouškem Spurs, tým bez Keane by nebyl ono..

Reaguj

LemurLemur
19:33 26.07.2010 

MU i Chelski si určitě BIG4 uhrají,mají na to zkušenosti i kádr,Arsenál asi také a na čtvrtý flek(BIG4) mě nejvíce vychází asi Liverpool,budou mít velkou motivaci a více sil bez CHL,Everton je můj černý kůň,loni na jaře hráli skvěle a nemít na podzim tolik zraněných asi by hráli i o čtvrtý flek.Kvalitu a manažéra na to mají...Keane je velký dříč a doufám,že se prosadí,protože,jak jsi krásně Petře napsal,Keane je Tottenham a Tottenham je Keane :-) prostě bych byl hodně zklamanej,kdyby odešel,protože vím,že by se už nikdy nevrátil,myslím,že si zaslouží hrát CHL za SPURS,klub,kde zažil nejlepší fotbalková léta a třeba ještě pár skvělých sezón zažije...potřebuje důvěru,na čemž to může u Harryho shořet,no uvidíme,necháme se překvapit!!!

Reaguj

LemurLemur
18:47 26.07.2010 

Tak jasně od přestupu do Liverpoolu to není ten KEANO,i když se vrátil,stále to není ono,ale dře snaží se a hostování v Celticu mu vyšlo a nabral opět sebevědomí...mě jen mrzí,že Harry už předem s ním moc nepočítá a hlavně o tom píše,to na psychice hráče moc nepřidá,asi mu stále nemůže zapomenout ten golf v Dublinu,jo Harry ten si pamatuje,myslím,že zkušenosti Robbieho by se mohly v tak těžké sezóně hodit a i když nemá super formu,stále je to velmi platný hráč na morálku v kabině,je to neskutečný bojovník a hecíř,proto si zaslouží dostat šanci a rozhodně bych se takového hráče nezbavoval...

Reaguj

CarrickCarrick
10:31 26.07.2010 

Kolarov za 19 je fakt naprostá šílenost. Co jsem ho viděl hrát na MS, tak vůbec ničím nevynikal. Už se těším na derby s nima, jak zase ty jejich hvězdičky bude vyučovat z fotbalu stařičký borec s osmnáctkou na zádech. :-)

Reaguj

cottagercottager
10:44 26.07.2010 

Tak tak.. Je to marnost... Hlavně že za přestupy nechtějí dávat přemrštěné sumy, ale zatím co nákup, to přemrštěná částka.. Tenhle klub je opravdu výsměchem. To ta Chelski to aspoň s těmi prachy zvládla, tohle je tragikomedie.. Sázka na Manciniho, jako prvního vyhozeného manažera, by nemusela být marná :-)

Reaguj

Celkem příspěvků: 7
Počet hlavních vláken: 2 | Zobrazeno vláken: 1 - 2 | ZOBRAZIT VŠE

1

Zpět na homepage | Detail aktuality

Premier League menu

Homepage Premier League     BLOG     Tabulka     Střelci     Žluté karty     Červené karty Championship League One League Two FA Cup Carling Cup Community Shield Reprezentace Evropské poháry Komentáře Zajímavosti, historie Skotský fotbal Liverpool FC Watch Rozhovory Kluby Premier League Články, aktuality Hráči Los Premiership Archiv PremierLeague.cz Komunita PremierLeague.cz e-shop FAN-FOTBAL.cz

Anketa

Kdo si podle vás zaslouží cenu pro hráče měsíce srpna?

29%

5%

44%

15%

5%

2%

Starší ankety

Jsem:    

Kluby fanoušků

Premierleague.cz na síti Twitter

Novinky - nepřehlédněte

LFCWAY.COM - Futbalový portál venujúci sa Liverpool FC určený pre českých a slovenských fanúšikov The Reds.

FCArsenalcz.com – Česko-slovenské fanouškovské stránky Arsenal FC, cz & sk fan site about Arsenal FC

Tabulka Premier League

záp.skórebody
1. Chelsea 3 14:0 9
2. Arsenal 3 9:2 7
3. Manchester United 3 8:2 7
4. Aston Villa 3 4:6 6
5. Bolton Wanderers 3 5:3 5
6. Birmingham City 3 6:5 5
7. Wolverhampton 3 4:3 5
8. Newcastle United 3 7:4 4
9. Manchester City 3 3:1 4
10. Sunderland 3 3:3 4
11. Tottenham Hotspur 3 2:2 4
12. Blackpool 3 6:8 4
13. Liverpool 3 2:4 4
14. Fulham 3 4:4 3
15. Blackburn Rovers 3 3:4 3
16. West Bromwich Albion 3 1:7 3
17. Wigan Athletic 3 1:10 3
18. Everton 3 1:3 1
19. Stoke City 3 2:6 0
20. West Ham United 3 1:9 0
Kompletní tabulky

Citát týdne

"Je to milé, ale čeká nás dlouhá cesta," reagoval Paul Buckle na Briana McDermotta, který tipoval Torquay na postup.

Víte,že ...

Leroy Rosenior byl manažerem Torquay jen pár minut, než byl vyhozen? 

Video

tipovačka

1. adyjů 43.07
2. perkins 42.97
3. fandab 42.87
4. Maroš080 42.59
5. mirek65 40.67
6. pbosek 40
7. Le Tissier 39.42
8. CHELSEA88 39.17
9. anagallis 39
10. batistuta 37.77

Kompletní pořadí
Měsíční pořadí soutěže
Pravidla

Přihlášení hráče
Registrace hráče

Tipujte a vyhrajte hodnotné ceny!

© 2002-2010 PremierLeague.cz :: redakce@premierleague.cz :: obchodní spolupráce: sales@czmi.cz:: Wikipedie :: Užití nebo převzetí obsahu je zakázáno. :: Tiráž PremierLeague.cz naleznete zde :: RSS
© Copyright CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE, provozovatel portálů Multimedia Factory.cz a Databáze hlasů.cz. PremierLeague.cz využívá Football League Manager & VisionWebBuilder & 3d Fotbal.

Vyhledávání google  

Uživatel   Přihlášení:         Zaregistrujte se

BLOGY  |   AKTUALITY  |   ANKETY  |   KOMENTÁŘE  |   TABULKY  |   TIPOVACÍ SOUTĚŽ  |   KONTAKT